Cloud

O NAMA

Img

Lepota je u očima deteta

ZBOG ČEGA vaša deca uživaju kod nas?

Sa ponosom Vam predstavljamo predškolsku ustanovu Rodini Đaci, koja je akreditovana i licencirana od  strane Ministarstva prosvete.

Nalazimo se na Vračaru, u ulici Jovana Rajica 9, u Beogradu. Predškolska ustanova je smeštena u potpuno renoviranom prostoru površine 130m2 koga obuhvataju prednje i zadnje dvorište, koja su zaštićena i prilagodljiva mališanima.

PU “Rodini đaci” sprovodi predškolski program, tj. program rada sa decom uzrasta od 3 godine, kao i negu i zaštitu  dece od 1-3 godine. O vašem detetu brinu iskusni vaspitači, medicinske sestre, pedagozi i drugi stručni saradnici.

Grupe su podeljene u zavisnosti od uzrasta dece na:

-Jaslena grupa (uzrast dece od 1 do 3 godine)

-Mesovita grupa (uzrast dece od 3 do 5 godina)

-Predskolska grupa (uzrast dece od 5-6,5 godina)

Šta naša ustanova pruža

Srećno dete je zdravo dete

  • Koristimo usluge keteringa koje su se i godinama u nazad pokazale izuzetnim,u cemu su najveci kriticari upravo nasa deca.

  • Koliko brinemo o fizickom zdravlju i sigurnosti nase dece je i cinjenica da svako dete upisom u vrtic “Rodini djaci”,je automatski osigurano 24h.

  • Kroz izlete,prezentacije zanimanja,gostovanje umetnika,rad sa roditeljima,posetama institucija od znacaja i pozorista,stvaramo jedno samostalno i radoznalo dete.

Šta je naš cilj?

Cilj predskolske ustanove “Rodini djaci” je da sa puno ljubavi i paznje pratimo rast i razvoj nase dece.Da ih usmeravamo i budemo oslonac i da pokusamo da njihovo detinjstvo ucinimo sto bezbednijim i srecnijim.